Kolobrzeg dag 2, en kulturkrock i duschen.

20140613-212714.jpg

Idag blåste det på tok för mycket för att vi skulle förflytta oss, fram för allt med en jobbig dag igår. Vi pratade med hamnvakten här som tipsade om ett badhus en bit bort. För att komma dit fick vi passera över en järnvägsbro, vi hade tur och inga tåg kom. Badhuset var bra, de fanns en vattenrutchkana som Tim och Malin åkte många varv i. Efter badet skulle vi duscha och som svensk så tog jag (Tobias) av mig naken i herrarnas omklädningsrum och jösses vad de polska småkillarna började fnittra och peka. Jag kikar mig snabbt runt och inser att så gjorde man nog inte. På med badbyxorna igen och duschningen avslutas på polskt vis….väl ute ur omklädningsrummet visar det sig att Malin gjort samma misstag i damernas omklädningsrum.

20140613-224114.jpg 20140613-224159.jpg

Vi gick sedan en sväng på stan, åt en god lunch och medan vi väntade på maten sprang killarna iväg till en lekplats precis bredvid. Kvällen ombord ägnas åt tvättning, mys och film. Nu skall vi snart krypa ner i kojen nybadade och i rena lakan, vi hoppas på en god natts sömn! Det verkar som om vi blir kvar ytterligare en dag, sedan kanske vi kan våga oss på en förflyttning österut.

/Tobias