Glennfinnan viaduct

Idag hyrde vi bil och for iväg längs vattnet norrut, vi passerade kanalen och kom efter ett tag fram till Glennfinnan viadukten som är känd från Harry Potter filmerna. Tim hade sett ut detta resmål redan hemma och såg fram mot att få fota det.

För att kunna fota detta fick vi ta oss upp på en höjd, dagen har ju bjudit på en del regn så det var ganska leriga stigar den sista biten, vi övriga i familjen stannade på en avsats med bra utsikt men Tim försvann snabbt vidare på jakt efter bättre läge.

Att köra bil i vänstertrafik kräver till en början nästan två personer men på eftermiddagen gick det bra och kändes riktigt bekvämt, snudd på avslappnat…

//Tobias

Glennfinnan viaduct

Loch Shiel

18 tankar kring ”Glennfinnan viaduct

  1. Writing Articles with Artificial Intelligence

    I don’t need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, it’s nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least that’s what I thought until I came across Article Forge… Built by a team of AI researchers from MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an artificial intelligence (AI) powered content writer that uses deep learning models to write entire articles about any topic in less than 60 seconds. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article in less than 60 seconds! order here.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *