Pappa är vår hjälte!!

Att efter jobbrunda komma hem till fortsatt VAB är okej när man har en hjälte till pappa som jobbar vidare! Vi fick ju göra hål i botten på ankarboxen och för att täta där fick vi ärva en liten rejäl inspektionslucka, i höstas så lyfte jag på den och fann utrymmet helt fullt med vatten. En snabbt smaktest gav att det var regnvatten! Idag har pappa…

IMG_8073 IMG_8063

…tagit loss luckan. Pappa ville gärna testa luckan om luckan var tät…

IMG_8062 IMG_8064

…så han skapar en liten testbänk och provar med vattenslangen. Den håller ganska tätt men vi bestämmer oss för att inte montera den igen utan att plasta igen hålet och ta upp ett…

IMG_8072 IMG_8071

…runt hål inifrån. En samtal till Viking Yachting om lämpliga mått på inspektionslucka ger ett hål på 132 mm och så stor hålsåg har vi inte. För att lösa det hela lånar vi en luftdriven sticksåg som löser problemet.

IMG_8070

Lucklåset färdigmonterat och redo för seglats!!

IMG_8069

Karmen runt värmaren målad!!

Tack pappa för all ovärderlig hjälp!!

/Tobias