2 tankar kring ”Lejdare

 1. Bengt

  Hej!
  Har följt ditt bygge lite till och från det senaste året då vi har en båt i liknande storlek CR371 från Henån.
  Nu kommer ett litet tips. Då jag såg en av dina senaste bilder på fotstegen ner i båten så tänkte jag på ett av mina senaste små projekt. Mina fotsteg är nästan identiska, med vinklade ytterkanter så att man kan kliva när båten lutar. Vår båt är 10 år och efter något år så började det glappa i ytterkanterna mellan fotsteget och motorluckan som de sitter fast på. Jag fick skrapa bort motorrumsisoleringen på baksidan och tillverka några extra små stödklossar att skruva fast från baksidan under den vinklade delen av fotstöden. Jag har tyvärr inga bilder men du förstår säkert. Jag tänkte att det hade varit enklare att fixa detta redan från början.

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej Bengt! Kul att du följer oss! Jag tror jag förstår var du menar, skall försöka få någon förstärkning/fäste ute i ändarna på stegen! Tackar för omtanken!
   /Tobias

Kommentarer är stängda.