Vattensystemet klart!

IMG_7823 IMG_7824

Pappa gör några justeringar på fästet till trevägskranen till däcksspolningen!

IMG_7825 IMG_7826

Efter en kommentar av Reidar för några dagar sedan så har vi kommit fram till att vi skall flytta sjövattenintaget så det inte sitter så tätt ihop med diskavloppet. Vi tar fram allt som skall monteras under durken nedanför lejdaren och kommer fram till ett bra ställe. Pappa borrar och monterar genomföringen!

IMG_7828 IMG_7831

Vi har kopplat vidare på vattensystemet och för att få ventilens vred på rätt håll drar vi ihop den innan vi pressar fast den på röret. På bilden till höger syns avstängningsventilerna till uteduschen, tanken är att vi släpper slangarna och tappar ut vattnet när vi behöver dränera vid frostrisk.

IMG_7832 IMG_7833

Närbild på inkopplad men inte tätat sjövattenintag, vill vänta tills det blir mer varmgrader ute! Bilden till höger är från ankarboxen, här tänker vi oss en snabbkoppling av ”garderna” typ med snabbstopp.

IMG_7837 IMG_7838

När vattnet är kopplat och klart klurar jag vidare på lejdaren, försöker få in en defrosterfläkt i nedre delen vilket borde funka med det blir trångt! Pappa klurar vidare på andra grejer!

IMG_7839 IMG_7846

Killarna har varit på bio med Farmor, glada killar som skuttade ombord! Farmor klurar i akterkojen på ett specialjobb kring nödutgången, vi får se hur det blir!

/Tobias