Äntligen!!

IMG_6866 IMG_6867

Jag kom på ett sätt häromdagen som jag hoppats mycket på, det hela bygger på att markera med en linje och använda det som referens istället för den aluminiumbiten som jag kört med tidigare. Jag markerar alla hål och kör igång…

IMG_6868

….och det funkar, tjohooo!!! men lite knepigt är det ändå för det blir någon typ av förskjutning i det hela så det saknas ett hål och när jag….

IMG_6873

….skall göra det blir det fel igen, suck!! men det går ju alltid att fuska till en lagning….

IMG_6874 IMG_6875

…så efter att jag fräst ett hål till som hamnade rätt så kör jag i lite lim och i med en spillbit som kapas…

IMG_6876 IMG_6878

…och skärs av så det blir helt jämnt. Den som ser detta när det är klart bjuder jag på något att dricka!!

IMG_6870 IMG_6871

Samma fenomen uppkommer i andra änden, jag orkar inte försöka förstå varför det blir såhär utan löser bara problemet. Denna gången är jag medveten om att det gäller att tänka till mer än  förra gången och jag lyckas 🙂

IMG_6880

Nu är det dags att börja skapa ramen runt, fram med vinkelhaken och jag markerar var jag skall fräsa in dominobrickorna och även…

IMG_6882 IMG_6881

…här blir det lite fel ibland 🙁 Men det finns alltid en utväg 🙂 Jag skär av brickan i ena änden….

IMG_6883 IMG_6884

…och då linjerar det som det skall. Nu skall jag bara fylla alla hål innan den är redo för att limmas.

/Tobias