Inköpsturné mellan vaktpassen!

IMG_6485 IMG_6486

Idag hade jag för första gången på länge en lång inköpslista, jag gjorde en del andra ärenden och som av en slump så hamnade jag hos OperaDivan för en ultrasnabb koll på deras skåpsinredning. De har helt enkelt tagit mässingsrör som de satt på strategiska ställen runt porslinet. Röret fästs med skruv underifrån…

IMG_6490 IMG_6491

…och porslinet säkras med en skruv uppifrån vid behov. Glasen säkras med en liten träskiva som i sin tur säkras i skåpet och därmed fixerar glasen. Enkelt och beprövat, vi klurar vidare!! Tips mottages tacksamt!

IMG_6493 IMG_6494

I jakt efter diverse elprylar så for jag till ELFA, de har allt!!! Framför allt så hade de bra personal som hjälpte mig med allt jag ville ha!

IMG_6496 IMG_6497

Sista stoppet på turnén blev hos Viking Yachting, en kabel som pressas och lite annat! En jordplatta togs med, vidare forskning om dess vara eller icke vara återstår dock…

/Tobias