Säkringshållare och täckskiva!

IMG_5781 IMG_5784

Eftersom elsystemet kräver små säkringar till nätverket och till batteriövervakningen så skaffade jag oss en liten säkringslåda som skall placeras bredvid huvudbrytaren. Allt skall sedan täckas av skivan som skyddar toppen på batterierna. Jag mäter och markerar var jag skall borra för huvudsäkringen och ritar sedan ut var säkringslådan skall sitta och…

IMG_5785 IMG_5786

…sågar med en kloss som stöd ut hålet. Cyklar ner till Mea som ligger och guppar så fint vid bryggan för att testa hur det blev…

IMG_5787 IMG_5789

och det blev sådär….har mätt fel någonstans så jag får lösa det genom att göra hålet större. Jag spänner fast skivan i träbiten under och kan då använda hålet för centrumborret som styrning när…

IMG_5791 IMG_5792

…jag borrar upp nästa hål. Resultatet syns på bilden ovan, lite bearbetning med en fil och…

IMG_5793 IMG_5801

…hålet ser inte längre ut som om det är ett misstag 🙂

Övriga dagen ägnas åt lite funderingar kring landströmssystemet!

/Tobias