Salongsbordsinredning

IMG_3841  IMG_3842

Efter en förmiddag på jobbet så åker jag hem med förhoppningen om att få lite gjort, fortsätter tyvärr med salongsbordet vilket resulterar i dåligt humör….varför vet jag inte men kanske ligger det i att jag inte vet riktigt hur jag skall göra och får testa mig fram lite. Det blir sällan bra lösningar under de förutsättningarna. Gör om lite av det som inte blev så bra igår och….

IMG_3844  IMG_3845

…fortsätter med skottet och hyllan i piedestalen. Under hyllan skall våra batterier placeras.

IMG_3847

Nästa huvudbry är hörnlisten vid masten, vi kommer klyva listen och omdesigna den lite och försöka få till två lister på var sin sida masten.

IMG_3848

Vad har pappa gjort då?? Jo, han har svarvat två bussningar till ankarlyset så det fixeras i sidled samt….

IMG_3849

…hjälpt mig mäta upp NMEA 2000 kablaget så vi kan beställa kabel av EmirBus! Det blir några meter trots allt. Sedan har han säkert gjort en del annat också, han stämplade in när jag åkte till jobbet för nattpass 🙂

IMG_3850

Jag och Malin tog en fika precis innan jag åkte till jobbet och då skapade vi en i en lång rad av skisser, denna avhandlar belysning och brytarnas placering och funktion.

/Tobias