Septiktank på plats, slipat och spacklat på babordssidan samt besök av Elvis

IMG_6368  IMG_6369

Idag har svärfar varit med och grejat så nu är babordssidan i lillhytt och salong färdigspacklad, slipad och är redo för innertaksmatta.

IMG_6374

På ett ställe behövde han bygga upp en kant för att det skulle se bra ut. Använder träbiten som riktbräda.

IMG_6370  IMG_6372

Själv har jag meckat med septiktanken, den gick in i allfall vilket alltid var en start. Tejpar på ett liggunderlag på den sidan som ligger mot skrovet i syfte att ta bort lite ojämnheter. Får byta den till ett tunnare då tanken inte kom ner till den höjd den är gjord för.

IMG_6375

Planen är att tanken skall stämplas på plats med diverse lister och en hylla den står på . Hyllan skall även fungera som upphängning för tömningspumpen till tanken.

IMG_3210  IMG_3211

Kvällen ägnas åt att skapa hyllan och hänga upp pumpen, behöver införskaffa M6 vagnsbult för att helt kunna färdigställa installationen. Det är trångt under tanken men det får plats.

IMG_6376  IMG_6377

Pappa har lackat insidan på ramarna till motorrumsluckorna och sedan fortsatt med isoleringen i maskinrummet.

IMG_3208  IMG_3206

Jag har ju lite som tradition att fota besök ombord och idag var grannens katt nere och hälsade på. Elvis som han heter skrämde mig då han plötsligt kom tassande från akterkojen precis bredvid där jag låg på knä och grejade.

IMG_3192

Ett inte fullt så skrämmande besök stod Jörgen för som kikade förbi efter en arbetskväll på slipen, trevligt avbrott i arbetet!

Tack alla för god support under bygget!!

/Tobias