Nivåvakt och pump

IMG_3048  IMG_3047

Efter dagens arbetspass blev det ännu en av alla svängar till Viking och kunde bocka av lite på inköpslistan. En ny förskruvning till duschens avlopp, den gamla sågade jag av lite tanklöst så den blev för kort 🙁

Vi vill ha en nivåbrytare till länspumpen så vi kan styra den med automatik om något händer och vi får vatteninträngning när vi inte är ombord. Om vi kopplar den till en ingång på EmpirBussystemet så kan vi nyttja systemet fullt ut och programmera det så att vi får ett SMS om den går igång.

IMG_3046

Denna pump skall vi sätta under durken vid lejdaren, det är lite som jag sa till Joel att den är mer till för att uppfylla kraven som säger att man skall kunna pumpa inifrån än till praktisk nytta….

/Tobias

7 tankar kring ”Nivåvakt och pump

  1. Sizoptido

    if you have ever had loss of vision because of non-arteritic anterior ischemic optic neuropathy NAION , a condition sometimes described as priligy (dapoxetine) The information provided on this website is not intended to recommend the self-management of health problems or wellness

    Svara
  2. raxgreets

    But I will also say that on the day of my retrieval, I was told for the first time that I would very likely have to do another cycle as it s more common for people to do 2 cycles than only one. clomid for pcos Same time you watch on health products upon clinical trials.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *