Beslag till dörren och lite off topic..

  

Har fått tag på lite beslag till skjutdörren i förpiken, skjutregeln funderar vi på att förlänga och fälla  in i kanten på dörren. På det viset sitter beslaget i bra höjd och vi tror därför att vi kommer att sjösäkra dörren oftare.. Handtagen skall sitta på insidan, mot förpiken.

Eftersom dörren försvinner helt in i sitt garage så behöver vi ett infällt beslag på sidan mot salongen, en liten ”kopp” funkar nog tillräckligt bra!

  

Denna veckan blir det inte så mycket praktiskt ombord då jag är med och håller en kurs för lite olika sjöfolk, vi håller till i Sjöfartsverkets Simulator på Chalmers i Göteborg. Det vi tränar på är en sk. OSC funktion vilket innebär en roll som leder det operativa arbetet ute på plats under en sjöräddningsinsats.

Det är väldigt roligt och otroligt stimulerande att få dela med sig av min erfarenhet till dom så de förhoppningsvis klarar ett uppdrag bättre efter kursen!

/Tobias

3 tankar kring ”Beslag till dörren och lite off topic..

  1. Pingback: Dörrbeslag och mera av pappas luckor. | MeaDiva

Kommentarer är stängda.