Mallning och spackling

  

Idag fortsatte arbetet med enkellaminatsytorna….suck…tar det aldrig slut!! Jo, snart!!! Har idag mallat alla kvarvarande ytor som skall få 10 mm isolering, det blev totalt 5 skivor som går åt. Har två stycken hemma så pappa tar en tur i morgon bitti och hämtar hem lite mera. Siktar på att plasta upp alla i morgon!

  

Pappa har varit med idag också, han har isolerat hörnen mot sittbrunnen. Gjort en massa specialare med divinycell som böjts runt hörnet. Han har fäst det med glasfiberspackel då det medger fortsatt arbete ganska snabbt, det härdar fort!

För att undvika en konstig kant efter böjen spacklas en 10 mm skiva upp på skottet som slipades ner till intet i akterkant.

  

För att spackla alla ojämnheter införskaffade jag microballonger från JaraPlast för ett tag sedan, har inte provat ännu men idag var det dags. Blandar polyester med härdare som vanligt och sedan i med microballongerna och späd till lagom konsistens.

  

Funkar bra att spackla med, en vanlig japanspackel gör jobbet. Nu skall det bara härda så vi kan slipa inför slutplastningen.

/Tobias