Dagens inköp

Har idag träffat Andreas som jobbar på Paralarm i Göteborg. De monterade ett villalarm hemma hos oss tidigt i höstas och nu ville vi utöka det så vi får larm på båten. Ett trådlöst system som är smidigt att bygga ut med fler sensorer.

På väg från mötet med Andreas passerade jag Överskottsbolaget, ett stopp där resulterade i ett antal billiga penslar som kommer väl till pass vid den fortsatta målningen ombord.

 

  

Det blev ett spontanköp hos Viking Yatchting idag, gick runt i deras butik och kollade på grejer inför kommande behov. En duschläns fans där på en hylla och den skall enligt Joel vara bra! Den har självlänsautomatik med inbyggd brytare. Vi behöver pumpa gråvattnet från toaletten till en nivå ovan vattenlinjen. Tänker försöka få det ut i samma utlopp som pentryt. Ju färre hål i botten ju bättre känns det!

/Tobias

 

 

1 tanke kring ”Dagens inköp

  1. Pingback: Dagens inköp | MeaDiva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *