Dagens inköp

  

Med all rätt tyckte Malin att duschens avlopp som jag inhandlade häromdagen var för klent, det är ytterst lite fall på ledningen ner till duschlådan så det är ju bra om det kan rinna lätt utan för mycket motstånd. Duschlådan har i sig ett filter som är lite bökigare att göra rent så vår tanke har varit att sätta ett extrafilter på slangen innan som tar det mesta, problemet har varit att hitta ett som är stort nog och tillåter flöde utan för mycket motstånd. Hittade i rörsvängen ett filter som de kallar för smutsfilter för värmesystem som är väldigt finmaskigt men annars funkar principen tror jag.

Så har ser det ut ihopmonterat, insåg nu när jag tittade på kortet som jag tog i butiken att jag la det fel….

Jakten på små handfat fortsätter, tackar för tipset som vi fått. Det kan bli ett alternativ om det kniper!

/Tobias