Målning och åter målning

  

Idag har vi fortsatt med målingsarbetena, slipar först med 60 papper, sedan damsugning, maskning där det behövs och framförallt skyddar det som inte skall bli målat som är i riskzonen. I akterhytten är det en del små stuvfack som fått färg idag, jag önskade mer än en gång att man vore ett antal storlekar mindre. Men nu är det klart!

Även stuven under akterkojen har idag fått färg, bränsletanken som ligger där behöver inte några specialstöd då den ligger bra som den gör. Den skall bara få en gummimatta under sig.

  

Tack vare några vänner som tog hand om våra killar fick vi lite tid tillsammans, Malin målade i pentrydelen och i en garderob i förpiken.

Styrbordssidans vattentanksfäste blev idag fastplastat, jag fäster det med glasfiberspackel först vilket gör att jag kan ta ur skruven innan jag plastar fast det. Hoppas på att få måla färdigt under veckan!

/Tobias