Isolering skrov och däck

Efter mycket funderande och hjälp från Maringuidens forum samt ett samtal med Bernt så kom vi fram till att vi testar med liggunderlag. Sagt och gjort, Malin tog en sväng förbi Clas Ohlson och inhandlade två liggunderlag som testobjekt.

När Malin kommit hem tog jag ett kvällspass i verkstan och sågade lite ligguderlag, det blir efter lite laborerande så att det inte behövs något lim för att alla bitar kläms på plats med varandra. Innertaket och garneringen kommer sedan se till att det inte kommer att kunna flytta på sig. Det blir helt tätt och ger god isolering dock inte plats för någon elslang som jag först tänkte.

  

Jag får ut fyra meter färdig isolering på varje liggunderlag så det blir till att komplettera med ytterligare fyra liggunderlag för att komma i mål!

  

Nu är det klart för att plastas i förpiken, idag har jag även gjort stöd för batteri till ankarspel som vi placerar under kojen. Lite lister har även monterats i salong och i lillhytten, listerna är till att skruva garneringen i.

I morgon skall jag fortsätta med isoleringen samt förberedelser för plastning i salong vilket innebär fäste för vattenpump och värmepatron.

/Tobias