Ordning på alla papper

IMG_2857

Vi har haft alla Meas teknikmanualer och specifikationer liggandes i en kasse för att tas om hand vid ett senare tillfälle, vi har helt enkelt inte orkat fixa detta utan levt i en salig röra. Nu har vi…

IMG_2858 IMG_2859

…fått ordning på allt och det är överskådligt att hitta.  Känns bra!

/Tobias

12 tankar kring ”Ordning på alla papper

  1. Ulf Lindahl

    Varför inte scanna alla manualer mm. Så kan man ha dem i telefon/läsplatta med sig under alla resor.

    Svara
  2. emigree

    Formalin, has been approved by the US FDA for use in aquaculture. doxycycline and prednisone covid Allergic reactions to praziquantel are rare, but symptoms of an allergic reaction such as hives, itching, dizziness, trouble breathing, or swelling of the throat or tongue are a reason to seek medical attention right away.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *