Batterier frånkopplade!

IMG_0482

Det har ju varit båtmässa i Göteborg och när jag vandrade runt på den så hittade jag Leif i Odelcos monter, Leif är den mannen som hjälpt oss med laddare, inverter och batterier. Efter ett trevligt samtal rekommenderades jag att koppla loss pluspolerna på batterierna för att på så vis kunna kontrollera hur batterierna mår. Idag gick jag ut en snabbis efter jobbet och kopplade ur förbrukningsbatterierna och satte dit startbatteriet i stället. Jag vill gärna ha ström i 12 voltsystemet när jag är där ute och grejar för att kunna använda belysning och radion i båten!

//Tobias

© Copyright Meadiva, All rights Reserved. Written For: MeaDiva

2 tankar kring ”Batterier frånkopplade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.