Skisser på targabåge

IMG_0416

Jag/vi har så smått börjat få igång tankarna på framtida projekt på Mea, där finns ett visst intresse av en targabåge över aktern som skall fylla en del funktioner. Ett första steg är att skapa några skisser för att se om Diva 38an kan bära en båge utan att bli alldeles förstörd i linjerna, jag besparar er alla mina försök och så kanske jag återkommer när jag kommit en bit på vägen….

Det funktioner som vi vill skall rymmas på bågen är:

 • radar
 • Nödantenn till VHF
 • solceller
 • vindgenerator
 • dävert till gummibåt
 • soltak till styrplats om resan någon gång går till värmen

Vi får se om detta kan rymmas i en någotsånär snygg design!

//Tobias

2 tankar kring ”Skisser på targabåge

 1. Martin

  NEEEJ!!! Förstör inte en så snygg båt med en targabåge! Fast å andra sidan är ju allt du gjort på Mea riktigt snyggt så du kanske kan få till det på ett snyggt sätt ändå.

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej Martin och tack för feedbacken!
   Jag håller helt med dig, jag vill egentligen inte ha en båge men för att kunna få in allt man vill ha med sig så blir det nog bäst med en båge trots allt! Design och utseende är viktigt för oss så vi hoppas att vi lyckas, de första utkasten ser okej ut!
   /Tobias

Kommentarer är stängda.