Lås till killarnas hytt, spegel och lite VHF

Idag har jag gjort lite grejer 🙂 Det känns kul att äntligen kommit igång lite!

IMG_0427_2 IMG_0425_2

När vi gick iväg i somras hann jag inte få alla beslag på dörrarna på plats, jag tänkte väl att det kan jag ta en dag under resan…idag blev det gjort! Fina och rejäla beslag är det, det hörs…

IMG_0424_2 IMG_0429_2

..när man stänger dörren och det klickar till! Kika på Onmar.se om ni behöver bra beslag!

IMG_0436_2 IMG_0434_2

I somras var vi behov av en spegel på toaletten och letade länge innan vi hittade en i Gdansk som fick duga. Vi var nöjda men kände att vi nog skulle hålla utkik efter en som passade bättre, plötsligt dyker det upp en spegel i en låda hemma. Idag bytte jag speglar, det blev lite trevligare!

IMG_0432 IMG_0438_2

Antennsplittern kom på plats idag, den hängs upp tillfälligt och antennen skruvas på och med hjälp av kollegor på jobbet…

IMG_0440_2 IMG_0441_2

…så testas systemet. Det fungerar bra med god hörbarhet trots lite bristande antenninstallation. När allt är testat och klart monteras splittern lite på sned under däck, det gick inte att få det rakt och snyggt då kablarna är ganska styva och svåra att böja.

IMG_0431

Vår FM-radio la av lite märkligt i somras, viss enklare felsökning genomfördes redan då men utan att felet hittades. Idag lyckades jag hitta var det var men det kommer jag inte avslöja….lite pinsamt nästan!

//Tobias

26 tankar kring ”Lås till killarnas hytt, spegel och lite VHF

 1. Björn W

  Kul att se att du kommit igång igen. Jag får väl tinga ur dig vilken typ av tavla du gjorde med VHF-installationen vid lämpligt tillfälle….

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej BW,
   din kommentar föranledde ett litet förtydligande, felet gällde FM-radion….och det kan jag berätta om ett pass vi jobbar…
   //Tobias

 2. Magnus Thölén

  Hej Tobias,

  Kul att du hittat lusten igen. Det händer något i huvudet ungefär när båtmässan rullar igång i Göteborg, tycker det är så varje år:-)

  Lovade ju att återkoppla kring bränslecellen, och nu har vi bestämt oss. Det blir en Efoy 140, känns skönt att aldrig behöva fundera över laddningen mer. Alldeles för dyrt egentligen, det är tur att man har en annan plånbok för ”investeringar” i båten:-) Hör av dig om du vill komma och ta en titt efter installationen, blir väl i början av mars gissar jag.

  Hälsningar
  Magnus, S/Y Sofia

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej Magnus,
   Det där skulle vi behöva diskutera mera, vill gärna höra era argument kring detta!

   Kommer gärna förbi och kikar på det!

   Tobias

Kommentarer är stängda.