Gotland med bil

Vändburg, biltur 003 Vändburg, biltur 001

Dagen började med ett oväntat besök i hamnen, vi fick möjlighet att titta i helikoptern innan den lättade och gick ut för att samöva med SSRS Vändburg.

Vändburg, biltur 008

När vi lämnade Vändburg så for vi iväg på små vägar upp längs Gotlands östra kust. I Ljugarn fick det bli lunch, killarna var i behov av mat snabbt så vi tog först bästa ställe…med betoning på bästa och därför pris och matportion därefter, men gott var det.

Vändburg, biltur 014 Vändburg, biltur 015

Färden fortsatte genom de fina landskapet, till slut kom vi till Visby. Det visade sig att vi hade en väldans tur då regnet upphörde precis när vi kom. Vi kunde höra många berätta om kraftigt regn med översvämningar lite varstans.

Vändburg, biltur 016

Visby är en väldigt vacker stad, just nu  är den fullständigt invaderad av Almedalsveckan som nog skapar en speciell stämning. Vi hoppas på att komma dit och se mer av den fina staden om några dagar.

Vändburg, biltur 022

 

Vi fick ett samtal när vi åt lunch, vår kompis Lena ringde och sa att hon var på väg mot Gotland för ett seminarium. Vi skulle höras om vi kom till Visby på måndag kväll, vi kom dit redan idag och när vi mötte en massa människor på väg från färjan in mot stan så ringer vi Lena och det visar sig att hon och hennes kollegor var i en rondell 100 meter bort. Trevligt att ses, vi skall försöka använda siktmätaren så ofta vi kan!

/Tobias