Liggedag i Swinoujscie, rätt beslut!

Vi fick en väderprognos i morse som sa oss att vi skulle ligga kvar. Ostliga vindar lite över vad vi tycker är roligt och med bättre vindar i morgon så valde vi att ligga kvar. Som vanligt funderar man lite över om man fattat rätt beslut men med facit i hand kan man verkligen säga att vi gjorde rätt. Dagen ägnades åt en promenad i den fina parken precis bredvid hamnen.

20140611-215710.jpg 20140611-215731.jpg

Idag har vi firat skolavslutning men en jätteglass, den var verkligen god och prisvärd. Det var fantastiska blommor i parken.

20140611-215747.jpg 20140611-215818.jpg

Vi hittade tillslut till stranden, på vägen dit tränade killarna på ett utegym som vi passerade.

På väg hem kom det världens åskskur på oss men massa vind och regn, helt genomblöt han jag bli och tyvärr fick lite skrapskador på peket som gick i ett elskåp. Det blir poleringsjobb för Niklas när vi kommer hem 🙂

Nu sitter jag på kajen med datorn i knät då WiFit inte räcker ut dit där vi ligger. Det är lite rörelse i hamnen trots den sena timman.

/Tobias

4 tankar kring ”Liggedag i Swinoujscie, rätt beslut!

 1. Jan-Olof

  Ni verkar ha det väldans gott med/i nya båten. Radarbilderna visade många röda pluttar i ert hörn och det ska vara åska.
  Varför inte skaffa en WiFi-antenn med inbyggd förstärkare och ansluter den till en repeater nere i båten, så att alla kan ansluta till den. Då ser ni allt som finns i WiFi-väg. Radiolabs har grejorna, en USB version. Anslutningen mellan dator och repeater, för val av rätt sändarstation, sker om man vill även trådlöst. Blir det Bornholm upp, kanske Ystad?

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Vi har det bra, ligger idag inblåsta i Kolobrzeg med internet ombord (åtminstone ibland…) vi kommer säkert att skaffa något sådant på sikt men hann inte med allt iår.
   Vi kommer gå direkt Gotland från Polen, svärföräldrarna mönstrar på på måndag och sedan får vi se när vi går över. Tyvärr inget Ystad men jag tänkte på er när vi såg färjan till Ystad i swinoujsie
   Tobias

Kommentarer är stängda.