Assens

20140527-193001.jpg
Nu ligger vi i Assens efter en fin dags segling, vi har en snabb båt kan vi konstatera när loggen står på 9 knop konstant 🙂 Det är väldigt bekvämt att segla i den danska skärgården då sjön inte bygger sig så stor trots relativit mycket vind!
/Tobias

© Copyright Meadiva, All rights Reserved. Written For: MeaDiva

2 tankar kring ”Assens

 1. Cia

  Assens låg vi i när vi seglade hem vår förra båt som vi köpte i Middelfart. Vi var inblåsta och efter två dagar tyckte vi det mojnat så vi kunde segla ut. Efter oss kom en liten segelbåt som skörade focken när de hissade den. Då fattade vi att det nog blåste lite mycket den dagen också – men vi fick en jättefin segling. söderut till smålandsfarvattnet. Missa inte Omö!

  Cia

  Svara
  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej, vi fick också en kanon dag efter Assens 🙂 Vi kommer inte komma till Omö då vi går ner mot Tyskland istället!
   /Tobias

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.