Fredericia

Vi började dagen med att låna farmor och farfars bil och åka och handla mat. Vi försökte låna internet vid mataffären för att uppdatera bloggen men lyckades inte. När vi kom tillbaka och hade packat ner maten vinkade vi hejdå till farmor och farfar och tuffade för motor ut genom fjorden från Vejle. Det är soligt och förvånansvärt varmt för att vara i maj, jag minns att på våran förra långseglats för tre år sen seglade jag med mössa och handskar fram till midsommar!

När vi kommit ut ut fjorden och gick mer söderut fick vi fin segling den sista biten mot Fredericia.

Vejle - Fredericia 002 Vejle - Fredericia 003

Lunch under gång och sedan högläsning, Harry Potter, i sittbrunnen. Och Elis har tappat en tand!

När vi kom fram gick vi iland med två uppdrag, internet och tvättstuga. Nu sitter vi på ett hotell nära hamnen och lånar internet. Bloggen är nu uppdaterad flera dagar bakåt, räkningar betalda, mail skickade och killarna tittar på barnkanalen. Vi har även hittat tvättstugan och får ta tag i det sen!

Vejle - Fredericia 009

Skönt med en lugn dag idag (vi har ändå fått mycket gjort), jag tror vi är lite trötta efter två intensiva Legolanddagar!

/Malin

6 tankar kring ”Fredericia

 1. Lars Axvi

  Ohoj Sailors!

  Det är själva f-n att vi inte lyckades komma och vinka innan ni avgick……Spännande läsning och härliga bilder! Blir kul att följa er som en trailer till vår kommande tur. Vi besökte Vrångö i helgen och njuter liksom ni av det härliga vädret. Kort vecka och segling på hemmaplan snart igen innan det är dags att kavla upp och köra söndagssimulering med MRO……
  /Camila & Lasse

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej,
   Det var synd men vi skall säkert ut fler gånger 🙂 Hur ser era sommarplaner ut?
   Söndagssimulering..hmm
   /Tobias

 2. Cia

  Härligt att ni har det bra. Här har kallfronten kommit, det viner hemtrevligt i riggen och vi gungar betänkligt i byarna trots att vi ligger på vår hamnplats.

  Ska bli kul att följa er vidare in i Östersjön

  Cia och Magnus

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Vi har det så bra, har ett litet förbryllande läckage som vi jobbar med men annars fungerar det väldigt bra!
   /Tobias

Kommentarer är stängda.