Hål i durkarna

IMG_8563 IMG_8565

Jag har gjort hål i durkarna, efter att ha ritat en bra mall så använder jag ett spraylim för att fästa pappret mot mallskivan. Jag gillar verkligen inte sticksågen men i ett försök att såga sätter jag fast sågen upp och ner i skruvstädet vilket underlättar mycket.

IMG_8567 IMG_8570

Väl ombord så använder jag mig av de mallar som jag gjorde när jag sågade ut durkskivorna, märker upp var mallen skall ligga för att hålen skall komma på rätt ställe. Börjar fräsa med en ambition och förhoppning om att jag skall kunna använda mittbiten som lucka men det vill sig inte bättre än att fräsen vandrar iväg och det får bli en annan lösning.

IMG_8572 IMG_8573

Som tur är så har jag lite överbliven durk som jag kan använda och göra luckorna av!

IMG_8575 IMG_8578

Undersidan på durken ovan länspumpen behöver få en försänkning för infästningarna till pumpen, en linjal att köra mot…

IMG_8579

…gör att det blir rakt. När det väl är klart så….

IMG_8580 IMG_8581

..testar jag ombord. Bilden till vänster visar sjövattenintaget och till höger är det länspumpen.

/Tobias