Gaslarmsramen klar för lackning!

Nu fick jag äntligen möjlighet att färdigställa ramen till gaslarmet, jag började ju för ett tag sedan med att limma ihop ramen och om det kan ni läsa här.

IMG_5727 IMG_5728

För att larmet skall få plats så måste jag borra ut ett hål och för att kunna centrera borret på ett bra sätt sågar jag till en liten kloss som centrumborret får stöd i. När centrumborret kommit igenom så vänder jag på det hela och borrar från andra hållet. På detta vis minimerar man risken för utslag och fliser

IMG_5729 IMG_5730

Hålet klart men det återstår lite mera urjackningar för att det skall passa ordenligt. Ett par snitt med feinsågen och sedan stämjärn så får…..

IMG_5731 IMG_5732

….grejerna plats i ramen, kanten fräses med en radiefräs på 3 milimeter. Nu återstår lackning!

IMG_5733

Nu visar det sig att jag måttat fel lite på djupet så kabelfästet i den runda delen sticker ner lite….suck! Men det löser vi genom att göra ett litet jack där den skall sitta!

/Tobias

3 tankar kring ”Gaslarmsramen klar för lackning!

  1. Reggie Hawes

    What can I get injured by emailing EDU?Github Youtube for business like the pupil after registering through mail, you can easily use the complimentary or even discounted, or even software that the organizations supply discount rate on a bunch of Information you can acquire hurt from student profiles, for free or even at a discount, you can make use of VPN companies and also ensure your security, you can easily acquire free of cost electronic ocean as well as GitHub Learning to sign up with the company codes, that you can take advantage of a price cut from a music program, or even you can easily get with the Microsoft items Yandex rebate code. https://protempmail.com/en/post/what-is-a-temporary-edu-email

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *