Lite röstjärnsskydd och badstege

IMG_3344  IMG_3345

För att hålla röstjärnsskydden fixerade i längsled sätter jag två lister på kanterna….

IMG_3346  IMG_3347

…och klämmer dit dom med en kloss i överkant. Sedan kommer svärföräldrarna förbi med en paj och arbetet för dagen läggs ner.

IMG_3349

Här provar Malin hur det funkar att ta upp badstegen utan tampar i den. Badstegen är något vi funderar mycket på, den får aldrig vara låst, skall alltid nås att öppna från vattnet men ända inte ramla ut när man seglar. Vi har nog en lösning på installationen, mer om det senare.

En kanske inte så produktiv dag men attans så trevlig då dagen asvlutas med ett besök på Göteborg Operan och deras föreställning ”Nu börjar det”. Föreställningen bygger på musik från barnprogram på Tv från 70 talet och framåt.

/Tobias