Skydd i duschen samt lite garnering i förpiken

IMG_5303  IMG_5304

Det som jag plastade igår har härdat fint under natten och var redo för vidare arbete. Eftersom formen gjordes så den precis passade utrymmet var det bara att såga efter kanten och slipa in den på plats.

IMG_5307  IMG_5308

I och med att jag gjorde den med ”fel” sida ut blev det en del att spackla men med PP100 går det lätt att få till en yta. Efter härdning så slipar jag ordentligt med 100 papper innan den är redo för första lagret färg.

IMG_5310  IMG_5311

Jag har sparat ihop till en målningsomgång, lite detaljer på toaletten får sig lite färg men det stora är ”sfären” bakom toaletten, insidan på luckan samt skyddet mellan skarv och däck i duschen. Det var länge sedan jag blandade färg och det blev på tok för mycket….

IMG_5305  IMG_5306

Pappa har ju monterat lite elrör i garederoberna i förpiken, detta drar med sig att garneringen nu är för lång så nu håller han på att kapa och återmontera dessa innan vi kan måla det hela.

IMG_5312  IMG_5314

Jag avlutar dagen med en tur i lackverkstan, taklisterna till toaletten samt stödlisterna till förpikshyllan för sig en grundning innan jag tar kvällen.

/Tobias