Ett samtal och lite inköp

Fick ett samtal från pappa idag när jag satt på jobbet, det lät ungefär så här:

– Hej, det är pappa, du kan glömma målningen.

– Vilken målning? säger jag

– Målningen, du kan stryka den på listan, jag har målat klart i stuvfacket akter.

Underbart!!!! Älskar dig pappa!!! Tack för hjälpen!

IMG_2967  IMG_2968

Mellan passen idag har jag fått tag i slang till motorrumsventilationen, passade på att ta med mig slangklämmor också. Slangen är lite av en stabilare sort vilket känns bra för att vi kommer nyttja utrymmet runt om som stuvutrymme. Varje gång man är på Slangflex får man en liten påse godis, den tar dock snabbt slut….

IMG_2970

Kom förbi Hjertmans och fann ett duschhandtag som vi skall testa hemma. For sedan vidare på mellanvaktstunén och sökte efter elslang som har ett innermått på 16-17mm till NMEA 2000 kablarna. Pratade med El-Nisse tillslut och han hade hemma. Resultatet blev att jag skall hämta hos honom på vägen hem i morgon, kanon!

/Tobias

/Tobias