Toalettskåp, septiktank samt lite garnering

  Torrlimning

Arbetet fortsätter på många fronter, skåpet till toaletten växer så sakta. Idag har jag limmat ihop det hela. ”Torrlimmar” innan jag sätter ihop det på riktigt, det gör att man slipper stressen som annars kan uppkomma om det inte går som man tänkt!

Kilar för att skapa press  Limmat

För att pressa i hop bitarna har jag använt mig av klossar och kilar som skapar press under tiden limmet torkar. På detta vis upplever jag att jag har bättre koll på resultatet om man jämför med att enbart sätta tvingar på. Det ligger plant och tack vare stödklossarna blir det i vinkel. En plastfilm under det hela gör att det lossar lätt.

Malin plockar ner garnering  Buntat och klart

Våra grabbar har varit hos mormor & morfar under dagen så vi har bägge varit ombord och grejat, Malin har tagit ner och märkt upp garneringen inför kommande målning.

Besök ombord

S/Y Splash besättning kom på besök idag, trevligt avbrott i produktionen som skapar inspiration. Båtsnack är trevligt och det är lärorikt att höra andras syn på saker och ting.

Här skall tanken vara  Konsulter??

Eftermiddagen har jag ägnat åt att reda ut hur vi skall göra anslutningarna till septiktanken. Det är mycket att fundera på i ett begränsat utrymme, det slutade med att jag fick kalla in konsulterna som kom med kloka råd så nu har vi beslutat hur vi skall göra. Känns bra, jag har krånglat med detta länge nu….

/Tobias