Kantlistningsfusk och lite hål för värmeslang och vatten till toaletten!

Limrester  Limningen blev sådär bra

Tejpen har gjort sitt jobb och det mesta av limmet åker med när jag drar bort den, efter lite sickling så kommer det fram att limningen inte har blivit så bra, aj aj vad göra?

Vanligt vitlim  Slipspån

Fuska lite, lite vanligt vitlim som trycks ner i springan och sedan lite teakspån som blandas i. Jag brukar slipa lite lätt med ett riktigt fint sandpapper för att få limspacklet jämt och fint. Missade att ta en närbild på det färdiga resultatet men det blev såpass bra att jag inte tänker limma om listen.

Durkarna på plats  Böjlisten passade

På plats passar det bra, blir snyggt tycker jag och linjerna stämmer överens tillräckligt bra. Nu är även dessa durkar redo för lackning, skall bara få till någonstans att stå med det.

Plats för värmeslang   IMG_4248

Under durkarna skall det gå vatten och värmeslangar upp till utrymmet under handfatet. Sågade upp ett hål under nedre durken som förhoppningsvis skall rymma två värmeslangar och tre vattenrör. Varmt och kallt samt sjövatten till toastolen, får det inte plats så har jag en plan B att ta till. Passade på att såga upp ett större hål där avloppslangen skall gå så det nu rymmer alla slangar.

/Tobias