Stybordshyllan och dörren till förpiken

  

Eftersom jag bara har en chans att få det rätt så vågar jag inte chansa på passformen utan använder mig av testbitar, det är lugnare så. I akterkant fick det bli en liten fals och i förkant var det vinklar på två håll så det var en del trixande innan jag körde skarpt!

När alla tester är gjorda gäller det att våga! Sågade till akterkant först och passade sedan så sakteliga in längden, några vänder till sågen blev det innan det satt som en smeck!

  

Nästa projekt är dörren, den skall hänga i ett skjutdörrsbeslag. Det är alltid lite testande innan det är dags att montera ombord.

  

Monterade på beslagen och hängde upp på plats, hade då en testbit bakom. Tog sedan lite mått och funderade lite på hur beslaget skall fästas. Resultatet blev en speciallist som skall passas in på plats ombord.

Besväras av en ond rygg som gjort det svårt att jobba på som jag vill, vet inte vad jag gjort för något! Hoppas på att det känns bättre i morgon!

/Tobias