Nu är det nära!

  

Arbetet har fortsatt idag, det vi plastade upp igår har vi sågat rent med hjälp av multimastern, hur skulle man gjort utan den….och vad hade vi gjort utan mamma och pappa som ställer upp med arbetshjälp och lunchresturang, tack! Ni är ovärderliga!

Efter rensågningen har vi  spacklat upp kanten så det blir en fin rundning att plasta på. Vi planerar två lager matta som täckning över isolerskivan, vi hoppas på att det skall gå att göra i samma svep trots att det skall hänga upp och ner.

  

De sista ytorna enkellaminat har nu fått sin skiva på plats, på de allra flesta ställen funkade det med stöttande pinnar men på ett ställe så fick det bli en spann med bly i som gav press på skivan som skall plastas fast.

Nu i kväll har jag fått god hjälp av pappa igen och vi har spacklat och gjort i ordning så vi kan plasta i morgon. Det spacklet som blev över gör vi av med i duschen, inget spill känns bra!

/Tobias