Lite av varje men inte mycket gjort!

Idag har varit en dag som vi lagt mycket tid på att tänka…det måste man ju ibland!

Malin har funderat på toaletten, mallat och tejpat, funderat, tänkt om och mallat mera. Vi har en plan som sakta växer till något som vi hoppas på skall bli bra! Det blir till att såga lite i skotten för att kunna trycka toalettstolen så långt akterut som vi behöver. Känns som vi får ringa varvet och höra hur de ser på det hela.

Septiktanken får nog plats bakom toaletten istället för vi navigationsbordet som vi först tänkte.

  

Malin fick monterat lite värmesystem också, en avluftning under akterkojen. Nu kan vi inte montera mera innan vi fått varmvattenberedaren på plats.  Vi skall försöka montera den ovanför motorn, där finns gott om plats för den men hur löser man det med expansionskärlet till motorn som bör sitta ovanför?? I värsta fall får vi sätta expansionskärlet i akterstuven men det känns onödigt!

Nästa system är ju färskvattnet och idag fick jag monterat pumpen iallafall, alltid något. Hoppas på kunna sammanställa en beställning på grejerna till resten i morgon.

/Tobias