Jösses vad grejer

I går kom det ett SMS från Viking Yachting, tyvärr satt jag på jobbet och kom inte loss så jag kunde hämta. Idag skulle min pappa iväg till stan på några ärenden och han tog en sväng förbi. Det visade sig att  det kommit mer grejer, kylbox, varmvattenberedare samt delarna till värmesystemet. Hela bilen var full! Otroligt snabba leveranser!

En av lådorna i bilen innehöll delarna till värmesystemet. Nu har vi vad vi behöver för att göra klart systemet.

  

I en annan av lådorna hittade vi kompressorn, den var en liten nätt kompressor. Den är vattenkyld och det är den bottenventilen som är på bilden till höger.

  

Kylboxens inredning har vi bara sett på bild(ritning) Det skall nog funka, trodde att mittposten i luckorna var lös men man lär sig säkert att hantera kylen.

Locken på kylen har en kostig knöl på undersidan, vad är vitsen med den?

Varmvattenberedaren känns större än jag trodde, det blir något annat i verkligheten. Hoppas att jag inte mätt fel utan att den passar i utrymmet ovan motorn!

  

När jag kom hem igår fann jag ett stort antal kartonger ståendes i verkstan, de innehöll alla portlights till båten. Två av dessa är specialbeställda och levereras utan loggan instansade, dessa två skall sitta på högkant i sittbrunn och det blir ju snyggare utan texten. Det är bra med känningar i produktionen…

I morgon hoppas vi på en arbetsdag i båten!

/Tobias