Mera värmesystem…

tar det aldrig slut tänker ni liksom vi men det flyter på bra tycker jag. Idag har jag gjort färdigt slangdragningen och börjat montera konvektorerna.

  

Jag har funderat länge på hur jag skall montera konvektorerna och inte kommit på något bra egentligen men nu var det dax att testa på riktigt. Gjorde ett antal enkla trävinklar med hål precis stort nog för röret som jag tänkte hänga konvektorn mellan.

  

Det visar sig funka fint och väl på plats blir det kanon, det gäller att planera montaget så man kan nyttja flexet i slangen för att få det hela på plats.

Under kylboxen är det enda stället som vi i pentryt kan montera en konvektor på men eftersom det känns helt fel att sätta en värmekälla under kylen så väntar vi med det tills behov uppstår. För att kunna eftermontera en konvektor där har vi tagit upp ett hål och gjort två lister som konvektorn kan glida in på till rätt plats. Hoppas att det funkar!

/Tobias