Rapport från varvet

Idag skulle konstruktören Bernt fara över till Tallin för att på plats kika på de förändringarna som gjorts i och med vår båt. Som vanligt ringer jag honom när han sitter och äter (antigen äter han jämnt eller så har jag ovanligt dålig tajming) oavsett var han mycket nöjd med resultatet av förändringarna. Det blir en fin båt, mycket större än X-38an som han sa…

På måndag kommer hon hem till oss, oj oj!

/Tobias

 

9 tankar kring ”Rapport från varvet

 1. Cia och Magnus

  Samla krafter och gör något riktigt kul denna fina sol-helg. Passa på och hälsa på folk – åk på utflykt. Gör sådant man måste ha ledigt en hel dag för att hinna med.
  Det är sista helgen på länge ni kommer känna er lediga!
  Och om jag ska vara ärlig så var det jättekul att vara upptagen med båtbygge jämt. Vi bjöd ner (och bjuder fortfarande) kompisarna till varvet. Vill dom träffa oss finns det alltid kaffe och bullar och de vet var vi är.
  Lycka till nu och hoppas ni får ett riktigt flow!
  Cia o Magnus

 2. Per-Anders

  Hej – nu är hon på ”G”!

  Beundrar era förberedelser och planering
  Roligt att höra och uppleva er entusiasm!
  Detta blir BRA!

  Hälsningar
  Per-Anders & Ann-Christine

  1. Cia och Magnus

   En sak jag undrar är vad ni har för hemsideplattform och fotoalbum – sidan är så proffsig och fin.
   Sedan tänker jag ge ett tips nu när båten kommer hem. Ser på foton att väldigt mycket av inredningen redan finns på plats. Vet av erfarenhet att det är lätt att tappa verktyg odyl och få skador. En toppensak att skydda trät med är golvunderlag av cellplast. Man kan köpa det på rulle 3-4 mm tjock på IKEA för 70 kr. Den är seg som sjutton och går lätt att tejpa upp på alla träytor som riskerar att skadas. Köp tape av god kvalitet som inte lämnar kvar lim när den dras bort om ett år eller så. Den vi använder är gul och kostar en bra slant men är suverän.
   /Cia

   1. Meadiva Inläggsförfattare

    Kul att du gillar sidan, vi använder WordPress med teamat ”Twenty Ten 1.3” som vi gillar för att den är så enkel och ren. Har ju sett hur många hemsidor/bloggar som helst som ser kluddiga ut vilket inte tilltalar oss.

    Har ingen utbildning på sådant här men med god vilja och google löser man det mesta. Angående fotoalbum så är det ett tillägg som man installerar, det heter WP Photo Album Plus och funkar fint. Vi kommer nog inte att fylla på där med så många kort under byggnationen, de kommer direkt i loggen istället.

    Vill du ha mer info så hör av dig på mail eller så!
    /Tobias

    1. Meadiva Inläggsförfattare

     Glömde säga att gul tejp och en rulle ”mjölkpapp” står i källaren och är redo för att användas.
     /Tobias

Kommentarer är stängda.