Mastring, ventiler och ankarbox

IMG_0698 IMG_0699

Vi begick ett misstag som resulterat i att vi haft lite läckage, vi har börjat göra om lite av de ställen som läcker. Mastringen har inte varit tät så pappa har tagit loss den och vi hjälptes åt att sätta tillbaka den. Misstaget vi har gjort var att vi använde rengöringsdukar till att tvätta av med innan vi tätade, det verkar som om tätmassan inte fäst ordentligt mot underlaget med vatteninträngning som följd.

IMG_0696 IMG_0703

Vi (läs pappa) har tagit loss ventilerna i akterhytten, när vi ändå har dom loss så tänkte vi måla i ”smygen” för att fuktsäkra skummet lite. En lärdom vi har dragit sedan tidigare är att topcoaten smälter skummet om man inte förseglar det innan, lite PP100 spackel får täcka ytan…

IMG_0721

…innan målning. Pappa skickade bilder idag då jag sitter jobbet, tack för hjälpen!!

IMG_0713 IMG_0708

Vi behöver måla lite mer i akarboxen för att förhoppningsvis få den tät, det är bökigt som få att dyka ner i den och slipa och måla! När jag kommer hem skall det målas!!

/Tobias