Göteborg

Idag var det blåsigt på kanalen. Det gick gäss på vattnet och vi kränger på bara riggen när vinden kommer från sidan. Mössan kom fram igen!

Göteborg 005

När vi skulle passera Jordfallsbron i Kungälv skulle Paula och Ulrik stå där och vinka åt oss. Broöppningen tog lite längre tid än vanligt, av olika anledningar, så vi fick vinka till varandra länge!

Göteborg 004

Väl framme i Göteborg kom det berömda förtöjningsregnet, vi andra övergav Tobias vid rodret och gick ner tills solen sken igen!

Göteborg 006

Sen, var det dags att åka till Liseberg! Vi gjorde oss klara snabbt och tog spårvagnen till Liseberg för att möta Kristina, Hugo och Lovisa där. Det var roligt att träffa kompisarna igen, fyra barn som strålande springer mot varandra och inte riktigt vet vad de ska göra när de möts utan bara står och studsar. Härligt!

Sen hade vi en fantastiskt rolig kväll tillsammans, vi gick inte hem till båten förrän vi var helt slut och Liseberg höll på att stänga! En väldigt bra avslutning på vår resa! Nu hoppas vi bara på en fin segling hem imorgon också!

Göteborg 007Göteborg 009 

/Malin