Norrkvarn och Sjötorp

Idag fick vi besök att Lisa, Fredrik, Alfred och Herman. Det blev lek i minikanalen och tillverkning av fler båtar, god lunch och glass.

Norrkvarn, Sjötorp 004

Väldigt roligt att träffas både för stora och små och vi har haft en mysig dag!

Vi blev tvungna att lämna Norrkvarn och påbörja nedslussningen tidigare än vi hade tänkt (vi hade tänkt att leka längre) för att hinna hela vägen ner till Sjötorp. Då följde våra gäster med ombord och Annika och Bertil tog deras bil. De följde med till Sjötorps övre slussar, där mötte bilen oss och vi gjorde ett hastigt besättningsbyte i slussen.

Norrkvarn, Sjötorp 006 Norrkvarn, Sjötorp 010

Annika och Bertil tog kort på oss från bilen, här är vi, mitt i åkern!

P8080158

Vi ville gå alla slussarna idag så att vi kunde starta tidigt imorgon och gå hela vägen till Vänersborg. Det blir en lång dag imorgon men väderprognoserna säger SV vindar nästa dag så vi vill hinna fram imorgon innan det kommer!

Kvällen avslutades med bad med fenderflotte (eller buss)!

Norrkvarn, Sjötorp 013

/Malin