Elis födelsedag, Trosa N58 53,19 E017 33,1

Trosa 001Trosa 003

Dagen började tidigt, Elis vaknade redan vid 6 tiden spänd på sin födelsedag men lyckades faktisk somna om. Presentöppning i kojen och sedan lite skattjakt efter mer paket, allt enligt schemat. Killarna kör direkt igång med legobygge under tiden som vi fixar frukost och tar morgondopp i den stilla viken. Färden till Trosa fick ske med maskin, det blåser inget och vi ville komma in i tid för att kunna fira Elis ordentligt.

Väl framme har vi lite problem med att finna en kaj, det är lågvatten och hamnen är grund så vi tog i botten både här och där. Tillslut finner vi en plats ute på piren.

Trosa 005Trosa 008

Lunch på stan, fika på stan, det blir en dyr dag men fantastiskt bra. Vi trivs i Trosa, det är en väldigt mysig stad med mycket charm. Vi har dock lagt märke till att det finns ett antal krogar/restauranger som är stängda, hoppas att det är en tillfällighet.

/Tobias