Tims minecraft båt

 

image

jag började med båten 15/7 2014 och blev klar idag 17/7 2014. det finns 10 små hytter och en liten hytt till till kocken. en stor hytt till kaptenen ett guld lager från syd Afrika ett sand lager från Afrika ett kök en matsal ett uppehållsrum ett bibliotek ett lastutrymme ett ankar rum ett växthus en verkstad en toalett ett dykarutrustnings rum 4 fängelse celler och i nästan alla rum fins det klockor som visar vart solen och månen är på himlen. det är 3 master med 2 rå på varje. det är 2 ner hissade ankaren där fram och 1 där bak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

värden heter: TIM BIG BÅT

/Tim

5 tankar kring ”Tims minecraft båt

  1. Farmor

    Det var värst vad många olika rum och hytter det finns på din båt. Jag är väldigt nyfiken på vad du tänker odla i växthuset. Vindruvor som Mona? Jag tycker att kocken ska ha en stor hytt också. Honom ska man hålla sig vän med. Det brukar löna sig!
    Kram från farmor.

  2. Jan-erik Gustafsson

    Fängelse ombord? Räknar du med att det behøvs? Annars är det en båt jag kan tänka mig att søka kaptensjobb på. Fin.

Kommentarer är stängda.