Låsbygel och högtalare

IMG_8152 IMG_8153

Vi vill ha plottern monterad vid styrningen för lätt åtkomst när vi seglar, vi har samma typ av installation på mamma & pappas båt Pärlan som vi är mycket nöjda med. Vår plotter är lite större och har en annan typ av kontakter vilket inte gör det möjligt att ha samma rutin som på Pärlan, dvs att vi plockar ner den varje kväll. Vi har tänkt lösa det genom att skapa ett stöldskydd som vi helt enkelt låser fast plottern med där den sitter. Ni kommer att få se hur det blir, idag har vi dragit upp riktlinjerna så pappa kan jobba vidare!

IMG_8154 IMG_8155

Vi har även bestämt var högtalarna i sittbrunnen skall sitta, pappas två skyddskåpor är klara, kablarna dragna så det är bara att montera 🙂

/Tobias

8 tankar kring ”Låsbygel och högtalare

  1. emigree

    Some patients with this disorder complain of exercise intolerance and muscle cramps. lyme disease treatment doxycycline If you are concerned about any of the symptoms mentioned in this blogpost, particularly if you suspect SJS, place all your symptoms into Isabel and seek medical attention immediately.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *