Garneringsbelysning, vattenpump och akterdäcksdusch!

IMG_7458

Pappa jobbar vidare undertiden jag har en helg med killarna, Malin är och åker skidor så denna helgen är byggfri för min del. Har visserligen försökt sno åt mig lite tid men utan större framgång 🙁 Här provar vi hur långt ut belysningen i förpiken skall sitta, vi insåg att den kom för nära i salongen så nu blir det 5 cm från garneringen.

IMG_7460

Jag har försökt skapa ordning på ”lagret”, det gick sådär!

IMG_7461 IMG_7462

Pappa har även monterat diskspolningspumpen i pentryt, nu har han snart inget mer att göra på elsidan så…

IMG_7465

…han har så smått börjat kika på vattensidan och här monterat duschen som vi skall ha på akterdäck.

IMG_7463

Att ha 70 cm mellan skruvreglarna är förlångt har vi insett, det ser ju som plockepinn 🙁 Vi får fundera på om vi skall sätta dit en lös skruvregel mellan skruvarna för att hålla det lite rakare! Men belysningen blir ju bra i alla fall!

/Tobias