Elcentral på plats

IMG_6358 IMG_6357

Jag ”fuskade” när jag satte listerna kring elcentralens box och sköt med dyckertpistolen! Detta förfarande  resulterar i små hål där spiken sitter. För att fylla hål och andra skador har jag en uppsättning lagningsvax som jag…

IMG_6359 IMG_6361

…smälter i hålet och sedan slipar slätt. De finns i många färger och de skall enligt uppgift gå bra att blanda om man behöver. På bilden till höger är klart, passat på att prova lite olika beslag som jag funderar på!

IMG_6360 IMG_6362

För att lättare kunna såga ut hålet så fixar jag en skiva med rätt mått som mall, dubbelhäftad tejp på bakisdan håller den på plats under tiden…

IMG_6365 IMG_6366

…jag sågar. Efter ett litet tag och vissa justeringar…

IMG_6367

…så passar elcentralen i hålet! Tjohoo!

Resten av dagen ägnas åt att försöka få ordning  i verkstan, frustrationen över kaoset blev tillslut för stor! Det sista jag gör är att stryka ett lager lack på kanslisten runt centralen.

/Tobias