Öppna Varv Henån, dag 3, Söndag

IMG_5253 DSC_0017

Dagens mässa börjar med ett trevligt besök innan vi ens har öppnat, det är en av delägarna till den vitan ”Divan af Kungsviken” som kikat ner. Ett snabbt och men trevligt besök, hoppas vi ses på sjön någon dag! Vi kommer gärna och kikar i er akterstuv… 😉

IMG_5254 IMG_5255

Vårt skot till focken hade dykt upp som avtalat igår! Mycket tamp är det då vi kör med ”tysk” skotning även på den. Vi testar hur det passar och kommer fram till att det nog får bli två block i mitten vi akterkant på luckan!

IMG_5256

Här är ytterligare en familj som är nöjda med sin Diva! Kul att träffas!

IMG_5260

Vår kompis Christer kikade in, vi fick nog godkänt trots att det inte är en Sweden Yacht

IMG_5261

Lite suddig bild men ni fastnade i alla fall, riktigt kul att det finns folk med sunda tankar! Vi ser fram mot er blogg 😉

IMG_5263

En lumparkompis kom förbi med en kompis, de har följt bloggen under hela byggnationen så de visste allt vilket passade oss trötta båtägare utmärkt.

IMG_5264

Ytterligare en Diva ägare som fastnat på bild!

Om man skall sammanfatta helgen har det varit oroligt härligt att träffa alla besökare, att prata båt är kul och sannolikt extra kul om man byggt den själv!

Nu ser vi fram mot en lugnare period med lite dagssegling i våra hemmavatten!

/Tobias & Malin

 

4 tankar kring ”Öppna Varv Henån, dag 3, Söndag

 1. Cia o Magnus

  Så kul att ni fick en fin mässa. Önskar er fina seglingar under sensommaren. Vi räknar med 3 månader till under segel innan vi ger upp.
  Kan ni inte ta lite fler bilder runt om i båten så man får en uppfattning om hur det blev? Det vi sett hittills ser fint ut!

  Cia o Magnus

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Mässan var kul, massa trevliga besökare!
   Skall ta lite bilder vid tillfälle! Vi får se hur länge vi ligger i sjön, vi tänker ta upp henne i trädgården igen så vi har lite närmre till verkstad och så! Det återstår ju en del…

   /Tobias

 2. Jan Näsmark

  Så otrolig vacker båt. Måste kännas underbart för alla ni som kämpat med båten. Fortsatt lycka till!

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Visst är hon fin!! Det känns underbart, nästan overkligt faktiskt! Blir lika förvånad varje gång när jag ser bilderna på datorn där hon seglar!
   /Tobias

Kommentarer är stängda.