Kabelskor, styrdelar, gasvarnare och bilen till verkstan igen!

IMG_4974 IMG_4973

Efter tre veckors semester och inga inköpsresor var det riktigt trevligt att komma till Viking Yachting idag. Joel fick hjälpa mig pressa lite kabelskor på kablarna till motorelsystemet. Det hela avlutas….

IMG_4977

…med att krympslang sätts på. Nu hoppas vi att pappa mätt rätt och att det blir bra såhär.

IMG_4978

Även en kortare länkarm plockades upp på vägen, nu hoppas vi att vi skall ha alla delarna till styrsytemet.

IMG_4975

En gasvarnare med två sensorer var nästa stopp, därefter skulle jag mött min syster som hämtat bilen från verkstan men hon ringer och meddelar att felet består och bilen måste bärgas in till verkstan igen 🙁 Suck!!!

/Tobias

 

8 tankar kring ”Kabelskor, styrdelar, gasvarnare och bilen till verkstan igen!

  1. glovaby

    When treated early, Lyme disease can be cured and most patients will recover completely. doxycycline hyclate 100mg side effects Retained intraocular foreign body having foreign material remain in your eye following an injury Delayed surgery longer than 24 hours to repair a full- thickness laceration Rural setting soil contamination Damage to the lens during trauma.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *