Byggsemester och värmarinstallation!

IMG_3425

Under tiden vi har varit i Fredrikshamn med dessa pirater så har pappa jobbat vidare med monteringsbeslag till….

DSC00047  DSC00048

…sjövattenfilter och bränslefilter. På bilden till vänster syns monteringsbeslag för sjövattenfiltret.

DSC00049  DSC00050

Nu har pappa även fått tag på M14 muttrar till mantågsstöttorna, tredje gången gillt kanske det blir. De funkar att skruva på till botten på fötterna utan problem så vi tänker sätta dom med Loctite eller kanske dubbla.

DSC00051  DSC00052

Värmaren är också monterad!! Den sitter i direkt anslutning till ackumulatortanken/expansionstanken. Den är limmad i skrovet med Sylomer som distansmaterial för att ta bort stomljud som uppstår. Skall bli intressant att driftsätta den och se om våra åtgärder ger resultat.

Tack pappa, det känns helt otroligt att komma hem efter en skön minisemester och det ändå hänt grejer ombord!

/Tobias