Mera målning, lackråd och ihopmonterad hylla

IMG_5767  IMG_5768

Idag satsade jag allt på ett kort och tog en sväng till målarverkstan hemma hos svärföräldrarna. Flyttade runt en omgång dvs bytte plats på det som jag hade med i bilen och det som hade målats senast. Sedan förberedde allt övrigt och tog en liten fika i solen innan jag körde igång. Blandade färgen på chans som innan och fick till en bra blandning som gjorde att arbetet flöt på riktigt bra idag 🙂

IMG_5769  IMG_5770

Det första som jag sprutade idag var stommen till hyllan i akterhytten. Detta för att jag ville få den med mig hem för att kunna sätta ihop och komma vidare med innertaksskivorna i akterhytten. Malin tycker det ser ut som ett ”tittskåp” och saknar bara små dockmöbler i….

IMG_3119  IMG_3118

Jag har fortfarande inte efter 8 lager lack blivit nöjd med ytan på skivan till handfatet, tog den med mig på en sväng till färgaffären för kloka råd. Efter en stund hade halva Coloroma butiken kommit förbi och ingen kunde tycka annat än att det borde blivit bättre…. Slutresultatet blev att jag fick med mig en lite burk lack hem för att testa vidare med.

Kroppen orkar inte riktigt med hela dagar ännu så detta var trots allt en bra dag!

/Tobias

 

 

4 tankar kring ”Mera målning, lackråd och ihopmonterad hylla

 1. per bolle

  Hej. Har du provat epifanes lack. Den är grymt mycket bättre jamfört med tex jotuns. Inga luftbubblor als som annars har en förmåga att göra ytan ” knottrig”.
  Per.

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej och God morgon!

   Jag har inte testat Epifanes, får kolla om de har en med glans 0025 så det liknar det andra som är lackat! Vet du bra inköpsställen i Göteborgstrakten?

   /Tobias

 2. per

  God morgon i kylan. Googla in på epifanes.se så hittar du inköpsställen i Göteborgstrakten. Borde vel ha glans 0025. Själv testade jag 5 olika lacktyper innan det slutade med epifanes ( har en svärfar i lack/målar bransjen).

  Per

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Kollade faktiskt på deras hemsida och fann att deras produkter skall finnas på Ringens Varv i Marstrand 🙂 Kanon! Tackar för tips, nu skall vi testa!
   /Tobias

Kommentarer är stängda.